Paluu etusivulle

"Pyhän Hengen täyteys"

Haastava kysymys

Miksi hengellinen työ on lamaantunut?

Vastaus kysymykseen

Tämä kirjoitus ei ole surkea laman esittely, vaan se on haaste tutkimukseen ja sen myötä tie tilanteen korjaukseen. Vastaus on: Pyhä Henki – Jumala – maailmassa. Me, Jeesuksen seuraajat, olemme etuoikeutettuja täyttymään Hengellä ja olemaan välikappaleita koko ihmiskunnan kattavassa pelastussuunnitelmassa. Suunnitelman täyttymys on lopullinen voitto ja iäinen autuus Jumalan luona.

Pyhällä Hengellä täyttyminen on tärkeää siksi, että se on Jumalalla täyttymistä! Meidän tulee tulla tunteman Hänet, janota Hengen täyteyttä, hyljätä epäuskoiset päätelmämme ja sallia Jumalan Hengen toimia yliluonnollisella tavalla!

Kirjoittajan esittely

Tämä kuusiosainen artikkeli on Osmo Haaviston kirjoittama. Kirjoituksen taustalla on Jumalan kutsu evankeliumi julistajaksi. Kutsun antaessaan Jumala ilmoitti, että tehtävä ei tule olemaan rutiinin pyörittäminen, vaan ihmeet kuuluvat tehtävään olennaisena osana.

Osmo on evankelista-kirjailija. Hän on julistanut evankeliumia noin 20 maassa. Hän on vieraillut opettajana ainakin 19 raamattukoulussa. Entisen Neuvostoliiton Keski-Aasiassa hän on viettänyt useita vuosia. Tuhannet ovat kokeneet Hengen täyteyden hänen palvelutehtävänsä kautta.

Voit ladata Pyhän Hengen täyteys artikkelisarjan pdf-muodossa koneellesi!
Ilmaisen suomenkielisen Adobe Acrobat lukijan, jonka tarvitset lukeaksesi .pdf dokumentteja voi ladata täältä

Paluu etusivulle